Partnereink gyors, pontos kiszolgálása érdekében jelentős raktározási feladatot is végzünk. Közel 2000 m2-en a legmodernebb SAP-ba integrált tárhely azonosítással, vonalkódos termékkövetéssel, fix és gördíthető állványos telepített polcrendszeren tároljuk partnereink számára a félkész és késztermékeket.

A gyors és hatékony anyagmozgatás érdekében cégünk a raktáron belül a legmodernebb, környezetkímélő akkumulátoros anyagmozgató eszközöket használja. A vállalkozások közötti anyagmozgatás és az azonnali kiszállítások teljesítése érdekében több, fűthető fülkés, minden igényt kielégítő gázüzemű targoncával rendelkezünk. Ezek használatával azonnali logisztikai szolgálást tudunk biztosítani, mind beszállítóink, mind pedig ügyfeleink akár egy időben történő kiszolgálásához.

Raktarcsoportkepnagy1_650x450
Raktarcsoportkepkicsi2_650x450
Raktarcsoportkepkicsi3_650x450
Raktarozas_2.blokk1
Raktarozas_2.blokk2
Raktarozas_2.blokk3

Cégünknél minden alapanyag, félkész és késztermék vonalkódos, az ügylet adatait tartalmazó egyedi címkével van ellátva. Raktárunkban a készletek szigorú tárhely szintű azonosítása, valamint cikkszám/sarzs/egyedi csomag – szintű készletnyilvántartás valósul meg.  Az azonosítást kollégáink a legmodernebb mobil- és érintőképernyős terminálok használatával valósítják meg.

A raktári rendszer SAP vállalatirányítási rendszerbe van integrálva. A tárhelykezelés, a polcra helyezés, a tárhelyes információk kezelése, a gyártáskiadás, a készáru címkék elkészítése, a tárhelyek közötti mozgások, a tárhelyes leltárok elkészítése mind az SAP ERP rendszerében történik. Ez által biztosított a termékek teljes valós idejű nyomonkövetése és a gyártás maximális kiszolgálása.