Cégünk összesen 2,5 ha területen, mintegy 10.000 m2-es irodai, raktári és üzemi térben végzi gazdasági tevékenységét. Ezen ingatlanok nagy részében saját gyártói tevékenységet végez, a többi területet bérbeadással hasznosítja. Társaságunk, olyan vállalkozásoknak biztosít lehetőséget, akikkel közösen modern technológiai és innovatív ipari központot tud létrehozni, ahol a vállalkozások egymást segítve érvényesülni tudnak.

Szabad területeinkre folyamatosan keresünk bérlőket, akik általunk magas színvonalú kiszolgálásban részesülnek. Célunk, hogy bérlőink teljes mértékben saját tevékenységükre tudjanak koncentrálni, és az infrastrukturális feltételek megteremtésével ne kelljen foglalkozniuk. Társaságunk nem arra törekszik, hogy a legolcsóbb legyen a piacon, hanem arra, hogy minőségi környezetet és szolgáltatást nyújtson reális és még megfizethető költségek mellett.

Bérbe vehető ingatlanjaink iránt kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken. 

Érdeklődöm

Társaságunk vezetése folyamatosan elkötelezett a fenntartható fejlődés és munkavállalóink egészséges környezetének biztosítása iránt. A 2019. év elején elkészült új csarnokunk tervezésekor már a leginnovatívabb, környezetkímélő technológiák beépítését tűztük ki célul.

A megvalósítást követően az új épületünkben a legkorszerűbb hűtés-fűtés technikai berendezések üzemelnek, energiatakarékos, teljes épületre kiterjedő LED világítás biztosítja dolgozóink számára a megfelelő körülményeket. Mindezek mellett pedig lakatosüzemünkben 30 000 m3/h teljesítményű Kemper légtisztító rendszer szolgáltatja a friss levegőt munkavállalóink egészségének megőrzése érdekében és mindezen berendezések 20%-át megújuló energiával biztosítja Vállalkozásunk.

Nem csak saját tulajdonú ingatlanjaink fejlesztését tarjuk fontosnak, odafigyelünk közvetlen környezetünk rendben tartására is. Cégünk, a környező vállalkozások és Gyöngyös Város Önkormányzatának összefogásával valósult meg többek között a Déli-külhatár út felújítása, közvilágítás kihelyezése és biztonságos gyalogos járda kialakítása is.

Elhivatottak vagyunk a környezettudatos megoldások tekintetében, valljuk, hogy környezetünk megóvása nélkül ma már lehetetlen elképzelni a jövőt. Folyamatosan kutatjuk azokat a megoldásokat, melyekkel a környezet terhelése nélkül tudjuk működtetni üzemünket, ingatlanjainkat.

Néhány példa arra, milyen lépéseket tettünk meg az elmúlt években környezetünk megóvása érdekében:

  • Csarnokunk tetőszerkezetén eddig 36.000 kWh kapacitású napcella rendszert helyeztünk el, mely az éves villamos energia felhasználásunknak több mint 20%-át biztosítja. Lehetőségeinkhez mérten a közeljövőben további napcellák elhelyezését tervezzük, ezzel is növelje a megújuló energiák felhasználását.
  • Udvarunkon kialakított esztétikus pihenő parkunk öntözését saját, fúrott kútból biztosítjuk.
  • Saját szennyvíztisztító teleppel rendelkezünk, mely magasan túlmutat a hozzánk hasonló cégek környezettudatosság jegyében végzett tevékenységén.