• H-3200 Gyöngyös, Ipar utca 5-7.
  • +36 37 311 890

Megbízható

minőség

Innovatív

technológia

Vezető

ipari megoldások

“Ne oda korcsolyázz ahol a korong van, hanem ahol lesz.”

szemcseszoras_1300x650

Felület előkészítés – szemcseszórás

A szemcseszórás egy olyan technológiai eljárás, melynek során nagy nyomású levegővel anyagszemcséket kevernek, és ezzel a szemcsesugárral szórják a munkadarabot.

Tovább

Porfestes_1300x650

Elektrosztatikus porfestés – szinterezés

A porszórás a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben. Alkalmas minden fémfelületre, így a legkeresettebb bevonatnak számít a fémiparban, gépiparban, élelmiszeriparban és egészségügyben.

Tovább

Preciziosfemszerkezet_1300x650

Fémszerkezetgyártás, lemezmegmunkálás – lézervágás, élhajlítás

Társaságunk elkötelezett a folyamatos fejlődés, innováció iránt. Meggyőződésünk, hogy versenyképesek csak akkor lehetünk, ha mindig képesek vagyunk megújulni, és tevékenységünket olyan irányban bővíteni, fejleszteni, ami partnereink felmerülő igényeit maximálisan kielégíti.

Tovább

Raktarozas_1300x650

Raktározás – logisztikai megoldások

Partnereink gyors, pontos kiszolgálása érdekében jelentős raktározási feladatot is végzünk. Közel 2000 m2-en a legmodernebb fix és gördíthető állványos telepített polcrendszeren tároljuk partnereink számára a félkész és késztermékeket.

Tovább

Facility_1300x650

Ingatlanhasznosítás – facility management

Cégünk összesen 2,5 ha területen, mintegy 7000 m2-es irodai, raktári és üzemi térben végzi gazdasági tevékenységét. Ezen ingatlanok nagy részében saját gyártói tevékenységet végez, a többi területet bérbeadással hasznosítja.

Tovább

Top