• H-3200 Gyöngyös, Ipar utca 5-7.
  • +36 37 311 890

“Ne oda korcsolyázz ahol a korong van, hanem ahol lesz.”

Felület előkészítés – szemcseszórás

A szemcseszórás egy olyan technológiai eljárás, melynek során nagy nyomású levegővel anyagszemcséket kevernek, és ezzel a szemcsesugárral szórják a munkadarabot.

Tovább

Elektrosztatikus porfestés – szinterezés

A porszórás a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben. Alkalmas minden fémfelületre, így a legkeresettebb bevonatnak számít a fémiparban, gépiparban, élelmiszeriparban és egészségügyben.

Tovább

Fémszerkezetgyártás, lemezmegmunkálás – lézervágás, élhajlítás

Társaságunk elkötelezett a folyamatos fejlődés, innováció iránt. Meggyőződésünk, hogy versenyképesek csak akkor lehetünk, ha mindig képesek vagyunk megújulni, és tevékenységünket olyan irányban bővíteni, fejleszteni, ami partnereink felmerülő igényeit maximálisan kielégíti.

Tovább

Mechatronikai összeszerelés – mechanikai és elektronikai összeszerelés

Megrendelőink igényei alapján a gyártási tevékenység mellett termék-összeszerelés szolgáltatást is nyújtunk, így kínálva komplex szolgáltatást ügyfeleink számára.

Tovább

Raktározás – logisztikai megoldások

Partnereink gyors, pontos kiszolgálása érdekében jelentős raktározási feladatot is végzünk. Közel 2000 m2-en a legmodernebb fix és gördíthető állványos telepített polcrendszeren tároljuk partnereink számára a félkész és késztermékeket.

Tovább

Ingatlanhasznosítás – facility management

Cégünk összesen 2,5 ha területen, mintegy 7000 m2-es irodai, raktári és üzemi térben végzi gazdasági tevékenységét. Ezen ingatlanok nagy részében saját gyártói tevékenységet végez, a többi területet bérbeadással hasznosítja.

Tovább

Minőségbiztosítás

Cégünk folyamatosan törekszik partnereink egyre jobb minőségű kiszolgálására, partnerkapcsolataink stabilitásának megőrzésére. Minden szolgáltatásunkat a lehető legmagasabb színvonalon szeretnénk nyújtani megrendelőink számára, ezért igyekszünk nemcsak infrastruktúránkat, de folyamatainkat is ennek megfelelően alakítani, fejleszteni.

A vevői elégedettség folyamatos növelése, a jogszabályi követelmények teljesítése és egy önállóan működő, versenyképes szervezet fenntartása érdekében 2017 óta MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert üzemeltetünk.

Vállalkozásunknál a hatékony termelés mellet kiemelten fontosnak tartjuk a környezettudatos gondolkodást, fenntartható fejlődést is. Ezzel összhangban 2021 óta cégünk ISO 14001:2015 minősítéssel is rendelkezik.

Tanúsítványainkat a Letöltések menüpont alatt találják:

Tanúsítványok letöltése